Ansøgningsvejledninger

optagelse 2018

Det vil blive muligt at søge om optagelse i 2019, når næste optagelsesrunde begynder i løbet af efteråret 2018. Ansøgningsvejledninger og ansøgningsfrister vil blive offentliggjort her på siden og på Den Danske Scenekunstskoles Facebook.

musical

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på bacheloruddannelsen i musical. Du kan læse den seneste ansøgningsvejledning her: Ansøgningsvejledning musical - KLIK HER

scenekunstnerisk produktion

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på bacheloruddannelsen i scenekunstnerisk produktion (linjerne i ledelse og realisering). Du kan læse den seneste ansøgningsvejledning her:

Ansøgningsvejledning for linjen i ledelse (forestillings- og produktionsledelse).

Ansøgningsvejledning for linjen i realisering (scene- og rekvisitkonstruktion).

iscenesættelse

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på bacheloruddannelsen i iscenesættelse (linjerne i lyd, lys, scenografi, sceneinstruktion og dramatisk skrivekunst).

Du kan læse den seneste ansøgningsvejledning her: Ansøgningsvejledning iscenesættelse 2018.

skuespil

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på bacheloruddannelsen i skuespil (Aarhus, Odense, København).

Du kan læse den seneste ansøgningsvejledning her: Ansøgningsvejledning skuespil 2018.

dans og koreografi

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på uddannelsen i dans og koreografi.

danseformidling

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på overbygningsuddannelsen i danseformidling. Du kan læse den seneste ansøgningsvejledning her: Ansøgningsvejledning danseformidling - KLIK HER

Udveksling 

Hvis du er studerende på en af de øvrige nationale kunstneriske uddannelser, der hører under Kulturministeriet, har du også mulighed for at ansøge om udveksling på DDSKS – se deadlines, vejledninger og ansøg om udveksling her.  

angående reglen om dobbeltuddannelser

Reglen om dobbeltuddannelser gælder ikke for optagelse på Den Danske Scenekunstskoles uddannelser, så du kan godt blive optaget på uddannelsen eller linjen, selvom du har en bachelor- eller kandidatuddannelse fra en anden dansk uddannelsesinstitution.

her kan du finde svar på de mest udbredte spørgsmål