Bacheloruddannelser

velkommen til den danske scenekunstskole

Scenekunstskolen uddanner de nye talenter til professionelt virke i såvel national som international kontekst. Som landets førende statslige uddannelsesinstitution på området giver Scenekunstskolen uddannelse på højeste niveau inden for alle scenekunstens aspekter. Velkommen! 

Forestilling: Universal (2017)

På tværs af afdelingerne i Fredericia, København, Odense, Odsherred og Aarhus uddanner Den Danske Scenekunstskole hvert år mere end 200 professionelle scenekunstnere. Scenekunstskolens kunstneriske bachelor- og overbygningsuddannelser samt et bredt katalog af efter- og videreuddannelsestilbud giver de studerende mulighed for at specialisere sig inden for alle områder af scenekunsten.  

Scenekunstskolen uddanner talenter der bidrager til et levende kunst- og kulturliv

 

Gennem undervisning og kunstnerisk udviklingsvirksomhed, der lever op til internationale standarder for kvalitet på kunstneriske uddannelsesinstitutioner, uddanner Scenekunstskolen talenter, der bidrager til et levende kunst- og kulturliv. Uddannelserne er karakteriseret ved kunstnerisk udøvelse, teori og refleksion, som giver de studerende vilkår for at skabe et bæredygtigt kunstnerisk virke. 

Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed, Aarhus Teater (2017), fotograf Emilia Therese
The Addams Family, Fredericia Teater (2018), fotograf Søren Malmose
Mand uden hensigt, Teater Republique (2017), fotograf Per Morten Abrahamsen
Vrede, Odense Teater (2018), fotograf Emilia Therese
Body News & Kaleidoscope, Den Danske Scenekunstskole (2018), fotograf Graham Adey