velkommen til den danske scenekunstskole

Scenekunstskolen uddanner de nye talenter til professionelt virke i såvel national som international kontekst. Som landets førende statslige uddannelsesinstitution på området giver Scenekunstskolen uddannelse på højeste niveau inden for alle scenekunstens aspekter. Velkommen! 

Forestilling: Universal (2017)

På tværs af afdelingerne i Fredericia, København, Odense, Odsherred og Aarhus uddanner Den Danske Scenekunstskole hvert år mere end 200 professionelle scenekunstnere. Scenekunstskolens kunstneriske bachelor- og overbygningsuddannelser samt et bredt katalog af efter- og videreuddannelsestilbud giver de studerende mulighed for at specialisere sig inden for alle områder af scenekunsten.  

Scenekunstskolen uddanner talenter der bidrager til et levende kunst- og kulturliv

 

Gennem undervisning og kunstnerisk udviklingsvirksomhed, der lever op til internationale standarder for kvalitet på kunstneriske uddannelsesinstitutioner, uddanner Scenekunstskolen talenter, der bidrager til et levende kunst- og kulturliv. Uddannelserne er karakteriseret ved kunstnerisk udøvelse, teori og refleksion, som giver de studerende vilkår for at skabe et bæredygtigt kunstnerisk virke. 

Forestilling: Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed (2017)
Forestilling: The Addams Family (2018)
Forestilling: Mand uden hensigt (2017)
Forestilling: Vrede (2018)
Forestilling: Body News & Kaleidoscope (2018)