TRE SØSTRE

af Anton Tjekhov

AFGANGSFORESTILLING med 4. årgang på Den Danske Scenekunstskole – Skuespiluddannelsen i Odense.

Afgangsforestillingen 2019 er den sidste med et fjerdeår, da skuespiluddannelserne i Aarhus, Odense og København er gået over til en nu struktur med en treårig bacheloruddannelse og en toårig kandidat.  Det føles i den forbindelse passende at opføre Tre søstre, der netop foregår i en tid, hvor nye tanker tager over fra de gamle.

"Tre søstre" er en fortælling om tiden, der ubønhørligt gnaver sig ind på vores liv, mens vi forblindede af håbet om, at lykke og mening findes i fremtid og fortid, lider under, - og strides med, - tvivlen om vor skæbnes uafvendelighed. 

Temaer som fremmedhed, drømme, pligter, klimaet, krig, katastrofer, materialisme, moral, venskab, hævn, musik og filosofi snor sig omkring det ene: længslen efter at kærligheden findes, og at man i dén endelig kan give slip og opleve at livet er sandt, frit og trygt.

Forestillingen varer 1 time og 45 minutter.

Tak til:
Teater Momentum
Nørregaards Teater

Foto: Martin Dam Kristensen
MEDVIRKENDE
Amanda Bøgestrøm Isaksen, Anders Skov Madsen, Anna Bruus Christensen, Josefine Tvermoes, Lue Dittmann Sanden Støvelbæk, Niels Skovgaard Andersen, Sarah Juel Werner, Thomas Diepeveen, Frederik Bak & Christian Moosdorf
ISCENESÆTTELSE
Peter Kunz
SCENOGRAFI OG LYS
Jens Klastrup
KOSTUME DESIGN
Mette Birch
PRODUKTIONSLEDER
Emilie Thit Stilling Netteberg
OVERSÆTTELSE
Kjeld Bjørnager / Ejnar Thomassen, bearbejdet af Peter Kunz
Dato & sted
25. maj - 8. juni 2019
Teater Momentum
Ny Vestergade 18
5000 Odense C
Dato & sted
12. - 14. juni 2019
Hippodromen, Folketeatret
Nørregade 39
1165 København K