TEATERFESTIVAL SKUESPIL ODENSE 2019

Foto: fra forestillingen Lysistrate, Den Danske Scenekunstskole Odense © Emilia Therese

Sæt kryds i kalenderen 29. maj - 1. juni 2019, hvor der er TEATERFESTIVAL på Den Danske Scenekunstskole i Odense, Teater Momentum - Odense og Odense Teater.

Festivalen byder på ikke mindre end to afgangsforestillinger: den sidste årgang fra den fireårige grunduddannelse opfører Tre Søstre, og den første årgang fra den nye treårige bacheloruddannelse viser Anslag mod hendes liv.

Der er også mulighed for at se 1. og 2. årsprojekter, ligesom der vil være en åben scene, som de studerende selv står for.

Der er både klassisk og moderne tekster, nyskrevet dansk dramatik og en forestilling, hvor idé og koncept er skabt af de studerende selv. Med andre ord er der rig mulighed for at få et indblik i de unges faglige værksted og opleve den store kreativitet, nysgerrighed og glæde, der fylder gangene her på skolen. 

SPillesteder

DDSKS ODENSE

Odeons kvarter 1, 4.
5000 Odense C

ODENSE TEATER

Jernbanegade 21
5000 Odense C

TEATER MOMENTUM

Ny Vestergade 18
5000 Odense C

BILLETBESTILLING

Nedenfor finder du link til billetbestilling til de fire forestillinger. Bortset fra de to afgangsforestillinger - Tre søstre og Anslag mod hendes liv - er der gratis adgang (billetreservation koster dog et gebyr på 20 kroner).

Mellem Rum
Lugten af savsmuld
Anslag mod hendes liv © Emlila Therese
Tre søstre © Mik Andersson
Dato & sted
29. maj - 1. juni 2019
DDSKS Odense