Teaterfestival skuespil Odense 2018

Sæt kryds i kalenderen 1. – 5. juni 2018, hvor skuespil Odense holder TEATERFESTIVAL på Den Danske Scenekunstskole i Odense, Teater Momentum og Odense Teater.

Vi har glædet os rigtig meget til at præsentere dette års teaterfestival, der i år indeholder ikke færre end 11 forskellige forestillinger, der samlet set udtrykker noget af den mangfoldighed og originalitet, som god scenekunst er skabt af.

Forestillingerne er for første-, andet- og fjerdeårets vedkommende ensembleforestillinger, mens tredjeåret laver soloprojekter, som de selv har udviklet fra idé til færdigt udtryk. 

Programmet er lagt, så det er muligt at se så meget som muligt på én dag – vi har sat tidspunkterne og varighed ind i et skema, så det bliver så overskueligt som muligt.

Der er en kort gå- eller cykeltur fra Scenekunstskolen i Odeon til Teater Momentum i Teaterhuset i Ny Vestergade og Odense Teater, hvor U-teater og Værkstedet findes – se kort på bagsiden af programmet.

Bortset fra Vrede er der gratis adgang (billetreservation koster dog 20 kr), så tag for jer af retterne! God fornøjelse!

KLIK DIG IND PÅ FESTIVALPROGRAMMET NEDENFOR OG FØLG MED PÅ FACEBOOK-EVENTET!

Akrisios' drøm
Andejagt
Blodbadets gud
De sidste tegn
Er tågen her også i morgen (uddrag)
Et sødt besvær
LORCA
Mørkt forår
THIS IS (NOT) REALITY
Vi spinder historier
Vrede
Dato & sted
1. - 5. juni 2018
DDSKS Odense
Odeons kvarter 1, 4. sal.
5000 Odense C