SHOWCASE 2016 DDSKS FREDERICIA

Den Danske Scenekunstskole Fredericia og Fredericia Teater præsenterer SHOWCASE 2016

Oplev de afgangsstuderende fra Musicalakademiet i forestillingerne SPRING AWAKENING og SWEET CHARITY

SPRING AWAKENING
Man tager et banebrydende og kontroversielt skuespil, tilsætter en omgang folk-inspireret rock – og får en 8-dobbelt Tony Award-vindende musical!
Året er 1891, stedet er Tyskland. Viljestærke Melchior mødes og tiltrækkes af den naive Wendla, og samtidig kæmper den nervøse Moritz med at leve op til samfundets strenge normer. Med kun hinanden som vejvisere drager flokken af unge ud for at finde sig selv på rejsen mod voksenlivet, hvor krop og sjæl forandres for altid. Spring Awakening tager emner som moral, seksualitet, drømme og undertrykkelse under kærlig behandling, og er en kraftfuld poetisk hyldest til ungdom og oprør. 

SWEET CHARITY
Charity Valentine er den fødte optimist, selvom hun mest bliver udnyttet af de mænd, hun danser for på gentleman-klubben Fandango. En dag banker kærligheden dog på i skikkelse af den rettroende revisor Oscar – men kan han elske hende, hvis han kender hendes virkelige profession? 
Glæd dig til genhøret med kendte og elskede show-klassikere som “Big Spender” og “If they could see me now" i denne prisbelønnede forestilling, hvor scenen er sat på Times Square – i byen, der aldrig sover, og hvor de knuste hjerter lurer lige under den glamourøse overflade.

SPRING AWAKENING
Instruktion & koreografi
LISA KENT
Komponist
Duncan Sheik
Manuskript
Steven Sater
Producent
Thomas Agerholm
Øvrigt medvirkende (ekstrerne)
Ulla Ankerstjerne & Anders Gjellerup Koch
SWEET CHARITY
Instruktion & Koreografi
Lynne Kurdziel Formato
Komposition
Cy Coleman & Dorothy Fields
Manuskript
Neil Simon
Producent
Thomas Agerholm
Dato
19. - 24. juni 2016
Sted
Fredericia Teater
7000 Fredericia