© Aleksandra Lewoń & Sofia Stål

love

”I et stykke tid genkendte jeg ikke den følelse jeg havde. Jeg troede det var håb, ikke kærlighed, bare håb. Håb om at jeg ikke var alene, håb om at der findes en anden følelse end lortefølelserne, håb om at livet er bedre end det er.”

LOVE er historien om tre unge mennesker, som føler sig magtesløse i et samfund, hvor de ikke passer ind. De længes efter at flygte fra det de sidder fast i og være frie i noget nyt, som er deres eget. Men ens længsel er ikke altid det samme som ens behov. Og hvad gør man for ikke at fremstå som svag, når man er afhængig af en anden?

Kærlighed er håb. Kærlighed er muligheden for forandring. Kærlighed er at få det til at føles som om der er en mening med lortet.

Stykket er skrevet af den australske dramatiker Patricia Cornelius i 2005. Det er oversat og bearbejdet til anledningen af instruktør Sofi Orem Skoglund i samarbejde med Josephine Eusibius Olhoff-Jakobsen & Johanne Petrine Reynberg, der begge studerer Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole Aarhus.

INSTRUKTION
Sofi Orem Skoglund
SCENOGRAFI OG KOSTUME
Aleksandra Lewoń
LYDDESIGN
Martin Frølund
LYSDESIGN
Jesper Berger
PRODUKTIONSLEDER
Amanda Tilia Hamelle
SCENEMESTER OG REKVISITØR
Christine Scheel Kvint
FORESTILLINGSLEDER
Cecilie Bech Olsen
MEDVIRKENDE
August Issac Carter, Nanna Marie Valentin Jørgensen & Sofia Mileva Cukic
Dato & sted
28. maj - 1. juni 2019
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
Lokale: P6
1437 København K