to hvide mænd

Få et sjældent indblik i fremtidens nye danske dramatik, når Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskole for første gang går sammen om at præsentere to små forestillinger skrevet af studerende på linjen for dramatisk skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. Stykkerne er skrevet af de to andetårsstuderende, Lin Melkane og William Lippert, midtvejs i deres uddannelse.

Lin Melkanes dramatik er dybt poetisk, humoristisk og rørende. Her er der plads til de følsomme, udsatte og skæve eksistenser, og evigtgyldige temaer som kærlighed og sorg har deres helt naturlige plads.


William Lipperts dramatik har et politisk eller filosofisk omdrejningspunkt. Han er ikke bange for at udfordre vores forestillinger om, hvad dramatik er, og – sammen med publikum – tænke nye tanker og blive klogere på den tid, vi lever i.

Begge unge dramatikere har haft ca. 3 måneder til at skrive deres manuskripter. For første gang skal de nu opleve deres stykker i en professionel teaterproduktion – det samme skal I, kære publikum.

Vi håber, I vil nyde oplevelsen.
 

Projektet realiseres i et samarbejde mellem Team Teatret, Mungo Park Kolding, Teater Katapult og Den Danske Scenekunstskole.

Samarbejdspartnere
Dramatikere
Lin Melkane og William Lippert
Instruktion
Petra Adlerberth-Wik & Lars Junggreen
Scenografi
Lise Marie Birch
Lysdesign
Morten Dorvin
Lyddesign
Viktor Dahl
Medvirkende
Frank Thiel og Stig Reggelsen Skjold
Dato & sted
21. - 26. oktober 2019
Mungo Park Kolding
Fredericiagade 1
6000 Kolding
Dato & sted
28. - 31. oktober 2019
Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Dato & sted
4. - 8. november 2019
4. november 2019
Team Teatret
Østergade 32
7400 Herning