Anslag mod hendes liv

anslag mod hendes liv

Rammende karikatur på den moderne verden af Martin Crimp

Anne er den unge idealist, der forelsker sig i en mand fra den yderste højrefløj. Anne er kunstneren, der udstiller sine egne selvmordsforsøg. Anne er flygtningen, der prøver at komme væk fra en brændende by. Anne er naboens datter. Anne er terrorist. Anne er bilen, der kan alt.

ANSLAG MOD HENDES LIV handler om en kvinde, som ingen ved hvem er, men som alle kæmper for at fortælle historien om. I en række scener males vidt forskellige versioner af den mystiske Anne frem. Virkeligheder konstrueres og dekonstrueres. Sandheder bygges op og rives ned. De navnløse fortællere forsøger at tage magten over Annes historie – men kommer de egentligt nærmere sandheden? Og hvornår er det historien, der tager magten over dem?

Martin Crimps moderne klassiker fortæller om et samfund, hvor alle faste sandheder er i opløsning, og hvor enhver kan stykke sin egen virkelighed sammen. Med vild sproglig energi og grotesk humor skildrer han jagten på mening og sammenhæng i en fragmenteret og uoverskuelig verden. 

Foto: Emilia Therese
MEDVIRKENDE
Magnus Andersen Hald, Haesam Jakir, Simon Kongsted, Line Vejgaard Kjær, Ellaha Lack, Siff Vintersol, Anton Sager & Freja Klint Sandberg
ISCENESÆTTELSE OG SCENOGRAFI
Rune David Grue
OVERSÆTTELSE
Emmet Feigenberg
FORESTILLINGSLEDER
Puk Lundemann
LYSDESIGN
Frederik Dahl Hougs, afgangsstuderende DDSKS København
LYDDESIGN
Louise Roed
Dato & sted
27. maj - 8. juni 2019
Værkstedet, Odense Teater
Jernbanegade 21
5000 Odense C
Dato & sted
12. - 14. juni 2019
Skuespilhuset, lille scene
Sankt Annæ Plads 36
1250 København K