Anekdoter - livshistorier fra Møllestien

Anekdoter - livshistorier fra møllestien

- HVAD SKER DER, NÅR UNGDOM OG ALDERDOM MØDES?


Inde midt i Aarhus tæt på cafémiljøet omkring Åboulevarden og Aarhus Å ligger Lokalcenter Møllestien, som er hjem og aktivitetscenter for ældre og pensionister. Nu tager Udflugten ved Aarhus Teater dig med indenfor på Møllestien til en forestilling, der knytter bånd mellem generationer og bringer glemte tider og skjulte erindringer frem.

Rundt om bordet serveres der kaffe og kage, alt imens du kan opleve en historie-montage opført som små sange, fortællinger og dialoger – fortolket af tredjeårs studerende fra Den Danske Scenekunstskole, skuespil, og iscenesat af Aarhus Teaters husinstruktør Sargun Oshana.

Forestillingen vil bygge på historier indsamlet i mødet med beboere og borgere fra lokalcenteret. Skuespillerne vil tale med dem og indsamle deres vidnesbyrd, oplevelser og anekdoter, for derefter at fortolke disse og spille dem ’tilbage’ til publikum og de ældre selv i en fejring af denne generations fortællinger og mødet mellem ungdom og alderdom.

Forestillingen er et samarbejde mellem Aarhus Teater og DDSKS Aarhus, skuespiluddannelsen.

BEARBEJDET OG ISCENESAT AF
SARGUN OSHANA
MEDVIRKENDE
ALEXANDER KRUMHAUSEN, ARIAN KASHEF, MARIA CORDSEN, CLARA ELLEGAARD, JOHANNES ZOIS, RASMUS SKAARUP, SARAH FRANCESCA BRÆNNE (alle tredjeårsstuderende fra DDSKS Aarhus)
Dato & sted
12. - 23. juni 2018
Lokalcenteret Møllestien
Grønnegade 10
8000 Aarhus C