Sted
København
Stilling
studielektor SKUESPIL

BAGGRUND

Charlotte Munksø har undervist skuespillere i fysiodrama på Den danske Scenekunstskole København siden 1997. Endvidere underviser Charlotte scenografer og instruktører i bl.a. site specific og andre performative tilgange og har i en årrække været tilknyttet optagelsesprøverne på flere af DDSKS' uddannelser.

I 2013 instruerede Charlotte forestillingerne Shakespeare tur retur og i 2015 Der var engang engang med andetårsskuespilstuderende og tredjeårsscenografistuderende i samarbejde med Grønnegårdsteater.

Charlotte har arbejdet som danser og koreograf både i ind- og udland. Hun har en bachelorgrad i litteraturvidenskab fra Københavns universitet i 1996.

For DDSKS’ efteruddannelse og i samarbejde med MadArt i Chartage iscenesatte Charlotte i 2013 devising forestillingen Jahabeni i Tunis.

viden fra FAGLIG PRAKSIS

INSTRUKTØROPGAVER

  • Den bedste af alle verdener, Riddersalen 2014 - præmieret af Statens Legatudvalg 2014
  • Som var det i går (koreograf/medinstruktør), Riddersalen 2015
  • Citroner i vand, Det lille Teater 2016 - Reumertvinder for bedste børne- og ungeteater
  • Frk. Jensens Kogebog, Riddersalen 2016.

Siden 2004 har Charlotte været tilknyttet Prima del Teatro, en europæisk sommerskole for skuespilstuderende i San Miniato, Italien.

Charlotte tilknyttes et forskningsprojekt om talentudvikling 2016

KUNSTNERISK UDVIKLINGSVIRSOMHED

I 2013 skabte Charlotte Munksø i samarbejde med daværende fjerdeårs skuespilstuderende forestillingen Her lugter af ingenting, som blev genereret i Tokyo og siden vist på skolen og ved  ITs-teaterfestivalen i Amsterdam.

I 2015 var Charlotte iscenesætter på KUV-værket Looking for Courage (DK/CHN) med Louise Beck som projektansvarlig.

udmærkelser

Årets talentudvikler 2014 – tildelt af vidensnetværket TALENT.DK