Location
Aarhus
Position
centerleder DDSKS Aarhus // linjeansvarlig DRAMATISK SKRIVEKUNST
Phone
+45 4172 2124

baggrund

Sandra Theresa Buch er uddannet dramaturg fra hhv. Københavns Universitet og Royal Academy of Dramatic Arts i London med en cand.mag i teatervidenskab og har en diplomuddannelse i Script Development fra National Film and Television School i England.

Sandra er ansvarlig for linjen i dramatisk skrivekunst på DDSKS og underviser på denne linje i fagene struktur og fortælling, skriftpraksis, dramaturgi og fungerer som vejleder i forbindelse med projekter og kunstnerisk udviklingsarbejde.

Viden fra faglig praksis

I hendes kreative praksis som underviser og dramaturg er hun optaget af eksplorative strategier for at skabe og strukturere scenisk tekst. Hendes arbejde har ofte en relation til sprog, identitet, mundtlighed og venskaber. Hun er medlem af den London-baserede teatergruppe Vacuum Theatre.

Kunstnerisk udviklingsvirksomhed

På DDSKS har hun været involveret i henholdsvis KUV-projektet Vidnesbyrdets Dramaturgi med fokus på dramatikerens kunstneriske praksis med interview- og research materiale samt i KUV-projektet Teatralitet i Tekst og Rum funderet på tværæstetiske undersøgelser med Forfatterskolen.

Vidnesbyrdets dramaturgi

KUV-projekt
Dramatiker og dramaturg
Dramatikeruddannelsen v. Aarhus Teater, 2014

Teatralitet i Tekst og rum

– en tværæstetisk undersøgelse af teatralitet i tekst og rum
KUV-projekt
Projektansvarlig