Videoprojektionsdesign - live visuals

Workshop

Underviser: Christopher Allen, Light Surgeons, UK

Nu er det muligt i et nyt samarbejde med Den Danske Scenekunstskoles lyslinje under iscenesættelsesuddannelsen at deltage i et inspirationsforløb omkring videoprojektionsdesign.

Live visuals har fået en stærk udbredelse og VJ’s er blevet selvstændige artister. Christopher Allen er stifter af det London baserede Light Surgeons, der blandt andet har specialiseret sig i visuals til koncerter og deres eget koncept Live Cinema Performance.

Workshoppen vil indeholde oplæg om Light Surgoens projekter og tilgang til udvikling af designs samt introducere dig til anvendt hardware og software for efterfølgende at sætte et system sammen, hvor du selv kan prøve kræfter med live visuals. 

 

Om Christoffer Allen

Workshoppen er et inspirationsnedslag og indgår som en del af et længere undervisningsforløb om videoteknik og projektionsdesign på lyslinjen og giver derfor en unik mulighed for samtidig at møde de studerende på uddannelsen der deltager som grundstammen for forløbet. Der vil også deltage elever fra VJ-linjen på Engelsholm Højskole.

Inspirationsforløbet indeholder tre workshops hvoraf dette er den anden. Den første workshop Videoprojektionsdesign - håndholdt, legende og intuitivt kan du læse mere om her. Den  finder sted d. 3.-5. september.

Let kendskab til videoteknik og videosoftware er påkrævet ved begge workshops.

 

Dato
11. - 12. september 2017
Tidspunkt
9:00 - 17:00
Pris i DKK
450,- DKK
Ansøgningsfrist
8. september 2017
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Ekstra oplysninger
Max deltagerantal ud over lysstuderende: 6
Kursus ID
7190

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger