Videoprojektionsdesign - håndholdt, legende og intuitivt

Workshop

Underviser: Sissel Romme Christensen

Nu er det muligt i et nyt samarbejde med Den Danske scenekunstskoles lyslinje under iscenesættelsesuddannelsen at deltage i et inspirationsforløb omkring videoprojektionsdesign.

Forløbet indeholder tre workshops hvoraf dette er den første. Den anden workshop i rækken Videoprojektionsdesign - live visuals kan du læse mere om her.

Videodesign kan i dag angribes på mange måder. Sissel Romme Christensen vil i dette to dages forløb dele erfaringer fra egne produktioner og inspirere til en workshop, hvor fokus ligger på en intuitiv og legende tilgang, hvor der skabes i nuet. 

Du vil blive introduceret til programmet Isadora som motor til at realisere et design, hvor det tilnærmelsesvis kun er fantasien og computerkræft der sætter grænser.   

Foto: Per Morten Abrahamsen

Kurset er et inspirationsnedslag og indgår som en del af et længere undervisningsforløb om videoteknik og projektionsdesign på lyslinjen og giver derfor en unik mulighed for samtidig at møde de studerende på uddannelsen der deltager som grundstammen for forløbet.

Let kendskab til videoteknik og videosoftware er påkrævet.

Om Sissel Romme Christensen
Dato
04. - 05. september 2017
Tidspunkt
9:00 - 17:00
Pris i DKK
450,- DKK
Ansøgningsfrist
5. september 2017
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Ekstra oplysninger
Max deltagerantal ud over lysstuderende: 6
Kursus ID
7189

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger