Udfold din stemmes potentiale

Masterclass med Ulrik Barfod

Enhver stemme er unik. Gennem arbejdet med en konkret tekst, inviteres deltagerne på denne Masterclass til at udforske, styrke og udvikle deres stemmer og kunstneriske potentiale.

Cabaret, 1972

Hvordan bruger vi kroppen og stemmen for at finde ind til den specifikke rolles karakter, indre kerne og autentiske impuls?

Du kommer til at arbejde med konkrete øvelser, som styrker relationen til åndedræt, krop/ansigt og stemme. Alle starter præcis, hvor de er – alle har altid et nyt sted at udforske, stræbe efter og arbejde sig hen imod.

Dagen starter med fysisk opvarmning og åndedrætsøvelser udviklet over år af Ulrik Barfod og hans kollegaer fra Roy Hart Instituttet i stemmearbejdet. Deltagerne stimuleres til at bruge deres krop som et instrument og via praktisk arbejde bevidstgøre en kropslig læsning af teksterne.

Med mod til fordybelse, en enorm ekspertise og stor menneskelig indsigt formår Ulrik Barfod igen og igen at forløse scenekunstnere og deres stemmes potentiale.

Om Ulrik Barfod

Ulrik Barfod er autoriseret underviser og medlem af Centre Artistique International Roy Hart. Ulrik er aktiv som både skuespiller, sanger og lærer. han er fast tilknyttet til Statens Teaterskole i Hannover i eksperimenterende stemmeudtryk.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Hans baggrund er fra Musikvidenskabelig Institut i Aarhus, og han har en lang undervisningserfaring fra hele Europa. Derudover har Ulrik stor korerfaring fra danske og franske kor.

Han har samarbejdet med bl.a. Yoshi Oida, Martin Viard, Jonathan Hart-Makwaia, Ellen Hemphill og i København har han givet workshops siden 1999. Det pædagogiske princip bygger på, at deltageren selv tager ansvar for udforskningen af sin egen stemme.

Dato
18. - 21. november 2019
Målgruppe
For alle der er interesseret i at udvikle sin stemme
Antal deltagere
12
Pris i DKK
2.100,- DKK
Ansøgningsfrist
4. november 2019
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
PLEASE NOTE! The price includes your own bedroom (shared bathrooms) and all meals.
Kursus ID
7279

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger