Stemmebevidsthed - at bruge sin egen stemme til at forme et stærkt udtryk

Hvordan bruger vi kroppen og stemmen for at finde ind til den specifikke rolles karakter, indre kerne og autentiske impuls?

I denne workshop udforsker deltagerne stemmen med fokus på arbejdet med en tekst.

Åndedrætsteknik er en forudsætning for at arbejde med og mestre stemmen. Deltagerne på kurset gennemgår derfor fysisk opvarmning og åndedrætsøvelser udviklet af Ulrik Barfod og hans kollegaer fra Roy Hart instituttet i stemmearbejdet. Deltagerne stimuleres til at bruge deres krop som et instrument og via praktisk arbejde bevidstgøre en kropslig læsning af teksterne. Arbejdet med Ulrik Barfod vil involvere alle lyde – kontrollerbare såvel som ukontrollerbare. Smukke og "grimme" lyde er alle en del af stemmens og sjælens univers, og skal man styrke det bevidste arbejde med stemmens omfang og farve, er det afgørende at kende og kunne bevæge sig frit imellem begge dele.

Deltagerne arbejder med konkrete øvelser, som styrker relationen til åndedrættet, krop/ansigt, vores stemme. Vi får mere tillid til inspiration fra vores egen stemme, uanset hvor og hvad stemmen gør.

Enhver stemme er unik; hver session er derfor forskellig og kræver noget forskelligt fra deltager til deltager, af læreren og af ’ tilskuerne’. Alle starter præcis, hvor de er – alle kunstnere har altid et nyt sted at udforske, stræbe efter og arbejde sig hen imod.

Her en unik chance med en af Europas førende stemmeeksperter.

Om Ulrik Barfod
Dato
12. - 15. juni 2018
Antal deltagere
12
Pris i DKK
2.100,- DKK
Ansøgningsfrist
29. maj 2018
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Prisen er inkl. fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen
Kursus ID
7212

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger