Sådan opbygger du din egen hjemmeside

Lær at opsætte og vedligeholde din egen hjemmeside i WordPress – helt fra bunden.

Mere end nogensinde før er en personlig hjemmeside et vigtigt redskab for udøvende kunstnere og freelancere. Men hvad kræver det at opbygge en professionel og indbydende hjemmeside, og hvordan kommer man overhovedet i gang?

På dette kursus bliver du introduceret til de grundlæggende funktioner og indstillinger i det brugervenlige program WordPress, og programmerer samtidig din egen hjemmeside.

Vi veksler dagen igennem mellem introduktion til WordPress-elementer, fokuseret arbejde på eget website og korte pauser, hvor vi taler om fælles udfordringer og mulige løsninger. Kursets to dage er splittet op, så du får mulighed for at arbejde videre på egen hånd, inden vi igen samles.

Vi kommer bl.a. ind på:

  • Hvad er WordPress?
  • Overordnet hosting af hjemmesider
  • Hvordan sætter man op, vælger tema og arbejder med indhold?
  • Tips og Tricks til at arbejde selv

Når kurset er færdigt, har alle en hjemmeside og den nødvendige viden til at arbejde videre på egen hånd.

FORBEREDELSE

Medbring egen computer, billedmateriale og tekster du kunne forestille dig at skulle bruge på din hjemmeside. Computeren skal kunne komme på nettet og have tilstrækkelig plads på harddisken.

Du skal være indstillet på at bruge mellem 10kr og 200kr pr. måned på hosting af din hjemmeside.

MÅLGRUPPE

Kurset henvender sig til en bred målgruppe af scenekunstnere, solister, artister, designere, arkitekter samt billedkunstnere, der ønsker at kunne lave og vedligeholde egen hjemmeside. Kurset kræver intet forudgående kendskab til WordPress.

Kursusholder

Kåre Mulvad Steffensen er digital konsulent hos bureauet Peytz & Co. Kåre har arbejdet med WordPress i lidt over 8 år. Han er uddannet programmør, men har siden 2006 arbejdet sig mere og mere over mod kundesiden, hvor han i dag ofte sidder med, når kunderne skal have digitaliseret fremtiden.

Om kurset

Kurset udbydes som en del af et samarbejde mellem Dansk Artist Forbund, DDSKS Efter- og videreuddannelse, Forbundet Arkitekter og Designere og Billedkunstnernes Forbund.

Dato
10. April 2018
16. April 2018
Tidspunkt
kl. 9.00 - 14.00
Antal deltagere
15
Pris i DKK
600,- DKK
Ansøgningsfrist
23. marts 2018
Sted
Peytz & Co
Rentemestervej 56C
2400 København NV
Ekstra oplysninger
Forplejning er inkluderet i prisen. Vær opmærksom på at kurset foregår hos bureauet Peytz & co. STED Peytz & Co Rentemestervej 56C 2400 København NV
Kursus ID
7208

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger