PODWALK WORKSHOP

Hands-on podwalk

Levende lydoplevelser med virkeligheden som kulisse.

På denne workshop med lydfortæller og -dokumentarist Ole Fugl Hørkilde, lærer du at skabe lyddramaer og iscenesætte dem med virkeligheden som visuel kulisse.

Podwalk er en interaktiv form, hvor publikum med høretelefoner bevæger sig rundt i fortællingen og er medskabere af oplevelsen. Med udgangspunkt i radiodokumentarens nærvær og autenticitet vil vi på workshoppen skabe scener til konkrete fysiske steder. Du lærer, hvordan en audio-baseret fortælling knyttes til geo-lokationer gennem en app. Resultatet bliver små produktioner til specifikke steder i kursets umiddelbare omgivelser.

Arbejdsformen bliver en vekselvirkning mellem at skabe, teste og ændre for at kreere den optimale oplevelse for publikum.

Du vil blive undervist og vejledt i lydoptagelse, redigering og implementering i app. Hvordan mikrofonen bruges  som redskab? Hvordan skrues stemmer, lyd, musik og stilhed sammen til en fortælling? Lydmediets karakter, styrker og begrænsninger vil blive diskuteret løbende.

Om Ole Fugl Hørkilde

Ole er radio- og podcastdokumentarist og tager udgangspunkt i den fortællende form med reportagelyd og ikke et stationært studie set up.

I dag lever Ole af at være freelance lydfortæller, podcastskaber og underviser på diverse skoler og uddannelser. Han er desuden medstifter af Københavns Radiobiograf. For at læse mere om Ole Fugl Hørkilde – klik her

INTERNAT

Kurset finder sted i Nykøbing Sjælland og opholdet inkluderer fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen. Klik her for mere PRAKTISK INFORMATION om ophold i Nykøbing Sj.

Dato
30. marts - 02. April 2020
Målgruppe
For professionelle scenekunstnere
Antal deltagere
12
Pris i DKK
2.200,- DKK
Ansøgningsfrist
29. februar 2020
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Deltagerne skal medbringe computer og hovedtelefoner (kopper der lukker), så ikke kun Iphone plugs. Programmet Hindenburg skal downloades. Det er gratis for en måned, så download programmet lige inden workshoppen: https://hindenburg.com/products/hindenburg-trial
Sprog
Dansk
Kursus ID
7309

Ansøg her

Du skal være logget ind for at kunne ansøge om deltagelse i kurset. 
Er du ikke oprettet som bruger? Så opret dig her.

Hvis du allerede er oprettet som bruger, kan du logge ind nedenfor.

Du kan logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse.
Kodefeltet skelner mellem store og små bogstaver.
Har du glemt dit kodeord?