Efter- & videreuddannelse

Ophold i Odsherred

PRAKTISK INFORMATION OM OPHOLD I ODSHERRED


FACILITETER

Kontorfaciliteter, 3 prøvesale, 3 klaverer, fuldt professionelt udstyret black box-scene med publikumsopbygning til 250, værksted, publikumsfoyer, café, 30 dobbelt- og enkeltværelser med fælles badefaciliteter og mange arbejds- og møderum med audiovisuel udstyr m.m.. Skolen ligger i Annebergparken med udsigt over Nykøbing Sjællands bugt.

VÆRELSERNE

Værelserne er indrettet og dekoreret af forskellige teatre. Gæster bliver indkvarteret i eget værelse og får ved ankomst udleveret håndklæde og sengelinned samt en værelsesnøgle, der også kan anvendes til indgangsdørene. Når du/I rejser hjem, beder vi jer tage det brugte sengelinned af og lægge det - sammen med håndklædet - i kurvene på gangen. Husk venligst at aflevere nøgler.

GENERELLE SPISETIDER & DRIKKE

Morgenmad kl. 08.00 - 09.00
Frokost kl. 12.30 - 13.30
Middag kl. 18.30

Til alle måltider vil der blive serveret kaffe og te samt isvand. Uden for de opgivne tidspunkter kan kaffe og te tilberedes i tekøkkenerne.

Køb af øl, vand og vin foregår således: I baren ligger en liste, hvorpå gæsterne skriver deres navn. Når man tager en øl, vand eller flaske vin sætter man en streg, hvilket afregnes efterfølgende, hvor vi mailer en faktura på det samlede beløb.