Infoaften: Scenekunstnerisk Produktion

Brænder du for teater og scenekunst og alt det arbejde, der foregår rundt om en forestilling - fra idéfasen til den sidste forestilling har spillet? Kom til infoaften den 18. januar 2019 og hør, hvordan du kan blive produktionsleder, forestillingsleder, scenemester eller rekvisitør.

Det kræver stort overblik, masser af forberedelse, research og koordinering af stable en forestilling på benene. På scenekunstnerisk produktion arbejder du med alt det, der skal til, for at enderne når sammen og det hele går op i en højere enhed i udviklingen, produktionen og afviklingen af en forestilling.

Uddannelsen har to linjer. Vil du arbejde med at bygge rekvisitter og scenografier og realisere scenografens visuelle visioner og ideer, skal du vælge linjen realisering. Har du stort overblik, og har du lyst til at planlægge, organisere, koordinere og afvikle forskellige projekt- og produktionsformater i tæt samarbejde med de andre fagligheder på produktionen, kan du blive uddannet produktions- og forestillingsleder på linjen i ledelse.

Til infoaften kan du møde både undervisere og studerende fra begge linjer, høre mere om hvordan det er at gå på uddannelsen, hvordan du søger ind – og alt det andet, du har brug for at vide inden ansøgningsfristen d. 14. februar 2019.

  • Læs mere om linjen i realisering (scene-og rekvisitkonstruktion) HER
  • Læs mere om linjen i ledelse (produktions- og forestillingsledelse) HER

NB! Der kan forekomme ændringer i programmet, så følg med på Facebook-eventet.

Sådan finder du os
Dato & sted
18. januar 2019
17:00-19:00
DDSKS København
Per Knutzonz Vej 5
1437 København K