LAB:DANCE#1 Konference og workshop om danse dramaturgi som samarbejdspraksis

I forbindelse med CPH STAGE løber flere initiativer af stablen. LAB:DANCE er et af de væsentlige.

Vi er derfor stolte af at have indgået samarbejde med producent Annette Max Hansen, Mute Comp og Dansekapellet i forbindelse med deres nye 3-årige initiativ, der ønsker at afsøge potentialet for dans og dramaturgi herhjemme såvel som i Europa.

LAB:DANCE’s første konference bringer dramaturgien i spil som samarbejdspraksis med fokus på dans. Nordiske og europæiske akademikere og kunstnere forsøger gennem et nytænkende format bestående af forelæsninger, kunstneriske interventioner og impuls sessioner at indfange begrebet dramaturgi og dets rolle som kommunikation. Hvad er dette håndværk for en størrelse, hvori består dets rolle og tilgang til dansen? Og kan dramaturgi give os svar på vores spørgsmål om, hvordan vi ønsker at leve sammen i en tid og i en verden præget af radikale forandringer?

Disse prominente mennesker gæster og arbejder på konferencen; Rudi Laermans, Maja Zimmermann, Merel Heering, Ricardo Carmona, Efva Lilja, Erna Ómarsdóttir, George Spanderashvili, Miriam Kongstad, Mateusz Szymanówka, Kirsten Maar, Kasper Ravnhøj.

Konferencen henvender sig til teoretikere såvel som praktikere og foregår på engelsk. Konferencen foregår d. 9. og 10. juni hver dag fra 10-18 i Dansekapellet.

Billetter til konferencen koster 275,- og dækker begge dage. Mad kan tilkøbes på stedet. For tilmelding til konferencen KLIK HER.

Billetter til workshop d. 8. juni med Merel Heering og opvarmning med Kasper Ravnhøj koster 100,- kr. og 300 kr. inkl. konferencen. Tilmelding foregår via mail til: amh@mute-comp.dk

Læs mere om konference og workshop og se programmet og lecture abstracts HER.

Konferencen er et samarbejde mellem Dansekapellet, Mute Comp. Goethe Institut, DDSKS/Efter - og videreuddannelsen, CPHStage og støttet af Statens Kunstfond, Nordisk Kulturfond og Knud Højgaards Fond.

Dato
08. - 10. juni 2017
Tidspunkt
10:00 - 18:00
Målgruppe
Professionelle scenekunstnere, teoretikere såvel som praktikere
Antal deltagere
60
Pris i DKK
275,- DKK
Ansøgningsfrist
25. maj 2017
Sted
Dansekapellet
Bispebjerg Torv 1
2400 Kbh. NV.
Sprog
English
Kursus ID
7185