Infoaften: Lys, Lyd og Scenekunstnerisk produktion

Besøg Scenekunstskolen og hør mere om nogle af de uddannelser, der har fokus på det, der foregår bag ved og rundt om scenen før, under og efter forestillingen. Og se forestillingen FIT THE WALL!

Den Danske Scenekunstskole uddanner bachelorer til alle funktioner på teatre og scenekunstproduktioner. Kom på besøg mandag den 2. december og hør, hvordan du kan komme til at arbejde med teater og scenekusnt uden - nødvendigvis - selv at stå på scenen på linjerne:

Iscenesættelse

  • lys
  • lyd

Scenekunstnerisk produktion

  • realisering (scene- og rekvisitkonstruktion)
  • ledelse (produktions- og forestillingsledelse)

program

I løbet af aftenen får du både en introduktion til uddannelsernes indhold og opbygning, mulighed for at møde undervisere og studerende og ikke mindst en unik mulighed for at se en produktion skabt af andetåret på de fire linjer.

  • kl. 18-20: Infomøde, hvor du kan møde undervisere og studerende fra de fire linjer og få svar på dine spørgsmål
  • kl. 20-21.30: Få indblik i de studerendes arbejde, når andetåret på de fire linjer præsenterer forestillingen "Fit the Wall" 

Reservér plads til forestillingen "Fit the Wall" her

 

Foto: Jakob Carlsen

fit the wall

Siden oktober har studerende fra andetåret arbejdet i scenetårnet - Scenekunstskolens største og mest udstyrstunge scene med dette projekt. I scenetårnsprojektet sætter de alle faglige kompetencer og færdigheder i spil i samarbejde og samspil med studerende fra andre uddannelser og linjer. Målet er at skabe et scenekunstnerisk værk af høj teknisk og kunstnerisk kvalitet, som bliver vist for et publikum - jer. 

Resultatet er forestillingen FIT THE WALL - en forestilling inspireret af japanske gameshows. Kom og oplev et sandt bombardement af sanserne.

Hvis du ikke kan komme den 2. december, er der andre muligheder for at se FIT THE WALL. Læs mere her

 

Dato & sted
2. december 2019
18-21.30
Den Danske Scenekunstskole
Per Knutzons Vej 5
1437 København K