Introduktion til Dramatisk Skrivekunst

Fra Toves værelse, Folketeatret 2016. Foto: Thomas Petri.

Workshoppen retter sig til alle scenekunstnere med en ambitiøs, men endnu uafprøvet interesse for at skrive scenedramatik

Workshoppen vil med både teoretiske og praktiske processer introducere og udfolde dramatikkens grundlæggende principper over to dage i København d. 22. og 23. oktober kl. 9.30-15.00. Som deltager skal man indstille sig på at skrive i eftermiddagstimerne.

Workshoppen varetages af dramatiker og manuskriptforfatter Jakob Weis.

 

Om Jakob Weis
Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Jakob Weis er dramatiker, manuskriptforfatter og manuskriptkonsulent. Han har skrevet mere end tredive teatermanuskripter siden sin debut i 1993.

Vinder af 2 Reumert-priser som Årets Dramatiker for hhv. Udslet Hornsleth i 2011 og Helmer Hardcore og Håndbog i overlevelse i 2007, og har været nomineret 4 gange. Skaberen bag Den danske faktionstrilogi med forestillingerne Udslet Hornsleth, Casper Christensen komplekset og Von Trier – persona non grata.

Af andre værker kan nævnes Møller & Larsen, Toves værelse, Bang og Betty, Pelsjægerne, Pitbull, Extrem Sport og dobbeltmonologen Døden i Venedig – Drengen i Venedig. Skriver desuden til film, radio, animation, pc-spil og debuterede i 2016 som opera-liberettist med Hamlet in absentia.

I øvrigt juryformand for manuskriptkonkurrencen Dramatisk Debut, samt underviser og uddannelsesmentor på linjen for dramatisk skrivekunst på DDSKS Aarhus.

Oversat til bl.a engelsk, fransk, spansk og svensk.

Foto: Mads Emil Langhoff

Dato
22. - 23. oktober 2018
Tidspunkt
9:30 - 15:00
Pris i DKK
900,- DKK
Ansøgningsfrist
10. september 2018
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Kursus ID
7237

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger