I KRYDSFELTET

Dansehallerne inviterer dansere, danseformidlere og koreografer til dansefagligt internat. Har du lyst til at møde andre kollegaer, dele viden og blive inspireret sammen, så meld dig til internatet allerede i dag; vi har kun 40 ledige pladser.

Hvad handler det om?

Internatet handler om at arbejde i krydsfeltet mellem kunst, pædagogik og praksisbaseret forskning.

Vi har blandt andet inviteret billedkunstner Maj Hasager som oplægs- og workshopholder. Maj er leder af masterprogrammet Critical and Pedagogical studies på Malmös Konsthögskola og vil sætte fokus på krydsfeltet mellem praksis, pædagogik og kritisk tænkning med spørgsmålene: Hvordan udvikler vi som kunstnere et sprog om det, vi gør? Og hvordan bliver vi bedre til at udveksle og derigennem at udvikle feltet sammen?

Workshops og sociale aktiviteter

Udover godt fagligt input giver internatet dig en unik mulighed for at arbejde i dybden med dine fagkolleger. Vi tager udgangspunkt i jeres erfaringer og arrangerer workshops, samtalerum og inspirationsoplæg, hvor der er plads til kritisk refleksion.

Der vil også være sociale aktiviteter, hvor du blandt andet kan folde dig ud som folkedanser og få mulighed for lærerige snakke hen over middagen torsdag aften.

Læs og download programmet her

 

 

Baggrund

Internatet er en del af Dansehallernes indsatsområde om kompetenceudvikling inden for det kunstneriske område – og lægger sig konkret i forlængelse af de faglige udviklingsdage i Dans for Børn og danseteamsamlinger i Ta’ fat om Dansen. Internatet er støttet af Nordea-fonden via Ta’ fat om dansen og udviklet af Dansehallerne i samarbejde med Den Danske Scenekunstskoles Efter- og videreuddannelse og en arbejdsgruppe bestående af danseformidler Thomas Nørskov, medstifter af kollektivet Danseatelier Marlene Bonnesen og uddannelsesleder af formidlerlinjen på Den Danske Scenekunstskole Laura Navndrup Black.

Kontakt: Kontaktperson i Dansehallerne er Anna Katrine Korning, akk@dansehallerne.dk
 

Fotos af Christian Alexander Rogler, 2017

Dato
07. - 08. september 2017
Tidspunkt
Torsdag kl. 10.00 - fredag kl. 14.00
Antal deltagere
40
Pris i DKK
200,- DKK
Ansøgningsfrist
6. september 2017
Sted
DDSKS Odsherred
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Max antal deltagere er 40 personer og overnatning i Odsherred er obligatorisk. Husk, at der vil være praksisforløb, så medbring bevægelsestøjet.
Kursus ID
7186

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger