Hands on – ’How to create my own podcast’

Workshop med dokumentarist OLE FUGL HØRKILDE.

Podcast og lydmediet synes at gennemgå en enorm renæssance disse dage. I en tid fuld af billeder trænger vi måske til at lukke øjnene, lytte og sanse på en anden måde.?  EVU har derfor inviteret Ole Fugl Hørkilde til at skabe en hands on ’ hvordan laver jeg min egen pod cast?’ workshop. Fokus i løbet af de to dage workshoppen varer vil være på hvordan man rent teknisk skaber og producerer en podcast. Forhåbningen er, at man vil kunne erhverve sig så megen viden om mediet og teknikken bag, at man i princippet kan gå hjem og skabe sin egen podcast.

Ole er dokumentarist og tager udgangspunkt i den fortællende form med reportagelyd og ikke et stationært studie set up. Og netop denne form hitter i den innovation, der sker indenfor audio dramaet i disse år - Ud af studie med optageren og brug virkeligheden som kulisse for fortællingen. I dag lever Ole af at producere programmer og podcast for DR, Radio GLAD, 24-syv og Københavns Radiobiograf. Sidstnævnte er han medstifter af. For at læse mere om Ole Fugl Hørkilde – klik her
 

Vores andet podcast initiativ er en Masterclass med canadiske Kaitlin Prest som har skabt The Heart. Masterclass’en med Kaitlins besøg på Efter-og videre uddannelsen er skabt i samarbejde med Ole Fugl Hørkilde og Københavns Radiobiograf.  Workshoppen med Ole Fugl Hørkilde kan stå alene eller ses som optakt til Masterclass’en med Kaitlin Prest.

Dato
07. - 08. september 2017
Tidspunkt
10:00 - 16:00
Målgruppe
Professionelle Scenekunstnere
Antal deltagere
15
Pris i DKK
800,- DKK
Ansøgningsfrist
31. August 2017
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Ekstra oplysninger
Deltagere bedes selv medbringe PC/mac, hovedtelefoner og have downloaded et trial af https://hindenburg.com/products/hindenburg-trial. (hindenburg er gratis den første måned)
Kursus ID
7188

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger