Fra idé til færdigklippet video på din smartphone

Lær at filme og redigere på smartphone i en tid, hvor de sociale mediere råber på korte videoer, der skaber interesse, og giver eksklusivt materiale til brugerne.

I løbet af to dage kan du lære at klippe og optage levende billeder med din mobil og redigering med iMovie på din computer.

Vi arbejder med: storytelling, idégenerering, planlægning, optageteknik, redigering, grafik, design, kameragange, lyd, locationsnak, baggrunde, vinkler og rytme. Det er hands-on gennem øvelser og efterkritik!

Forløb

Korte videoer skaber interesse på sociale medier og du har mulighed for at dele aktuelle nyheder og eksklusivt materiale med dit publikum. Du kan filme en hilsen fra bagscenen, optage ”behind the scenes” fra øvelokalet eller en inspirerende optagelse fra din yndlings location. 

På dette kursus får du hands-on redskaber til at lave bedre videoer, både med dig selv og andre. Du lærer, hvad der skal til, for at optage og klippe en god videosekvens, der kan fungere på sociale medier eller din hjemmeside. 

Vi arbejder med både idéer, optageteknik, og hvordan du klipper det hele sammen.

  • Idégenerering, fif og tips
  • Videoer til Instagram, Snap og Facebook
  • Teknik: mobil og lille kamera
  • Sådan klipper du
  • Øvelser: record & edit


Forudsætninger

Medbring mobiltelefon inkl. videoredigeringsprogram - enten iMovie (iphone) eller Kinemaster (android), som begge findes i en gratis version. Tag gerne også din bærbare pc inkl. program, der svarer til din telefon.

Undervisere
Falke&blegvad

- mødtes i DRs kulturafdeling og har siden 2015 produceret film og visuel kommunikation til en bred vifte af kunder.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Emil Falke er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole SUPER16 ved Nordisk Film. Hans film har været nomineret til Det Danske Filmakademis Robert-priser.

Ole Blegvad har arbejdet som journalist i 30 år, 25 år i DR især indenfor kultur og samfundsstof. Bl.a. en lang årrække på TV-avisen, som vært i B&U-afdelingen og “Kulturnyt på P1”. Ole anmelder teater og skriver om kultur for POV.international.

INTERNAT

Kurset finder sted i Nykøbing Sjælland og opholdet inkluderer fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen. Klik her for mere PRAKTISK INFORMATION om ophold i Nykøbing Sj.

Dato
03. - 04. marts 2020
Tidspunkt
Kurset starter tirsdag kl. 11.00 og slutter onsdag kl. 16.
Pris i DKK
1.100,- DKK
Ansøgningsfrist
21. januar 2020
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Kursus ID
7306

Ansøg her

Du skal være logget ind for at kunne ansøge om deltagelse i kurset. 
Er du ikke oprettet som bruger? Så opret dig her.

Hvis du allerede er oprettet som bruger, kan du logge ind nedenfor.

Du kan logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse.
Kodefeltet skelner mellem store og små bogstaver.
Har du glemt dit kodeord?