Filmskuespil

Karaktererudvikling og tekstarbejde

Kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

Vi arbejder med skemata og arketyper i forbindelse med menneske og den dramatiske forståelse, så deltagerne får redskaber til at skabe tredimensionelle karakterer, der løfter sig fra blot at være en funktion i teksten.

Vi benytter os af både tekst- og karakteranalyse, emotionel fortolkning og skuespillernes fantasi og det personlige bud.

Deltagerne lærer at lægge fokus i karakterens væren i forhold til det dramatiske udtryk og indtryk, så performances bliver født ud fra karakterens oplevelse af teksten frem for skuespillerens analyse af ditto.

Deltagerne lærer også at sætte karakterer i forbindelse med den dramatiske udvikling, så de kan betjene karakteren i både tid og rum i forbindelse med en længere filmfortælling – spillefilm.

Vi arbejder med et spillefilmsmanuskript, hvor vi producerer skitser af diverse nøglescener, hvor karakteren udvikles i takt med fortællingens langbue.

Kurset er det tredje i rækken af filmkurser for skuespillere med Emma Balcázar. Alle kan deltage - det er ikke en forudsætning, at du har deltaget på de to forudgående kurser.

Om Emma Balcázar
Filmskuespil I & II
Dato
12. - 15. marts 2018
Tidspunkt
9:00 - 16:00
Målgruppe
For professionelle skuespillere
Antal deltagere
12
Pris i DKK
1.900,- DKK
Ansøgningsfrist
26. februar 2018
Sted
DDSKS Odsherred
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Prisen er inkl. fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen
Sprog
dansk
Kursus ID
7205

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger