Efter- & videreuddannelse

Filmskuespil

Karaktererudvikling og tekstarbejde

Kursets fokus ligger i karakterarbejde, hvor deltagerne lærer at fortolke og betjene dramatiske tekster med karakter som både udgangs- og holdepunkt.

Vi arbejder med skemata og arketyper i forbindelse med menneske og den dramatiske forståelse, så deltagerne får redskaber til at skabe tredimensionelle karakterer, der løfter sig fra blot at være en funktion i teksten.

Vi benytter os af både tekst- og karakteranalyse, emotionel fortolkning og skuespillernes fantasi og det personlige bud.

Deltagerne lærer at lægge fokus i karakterens væren i forhold til det dramatiske udtryk og indtryk, så performances bliver født ud fra karakterens oplevelse af teksten frem for skuespillerens analyse af ditto.

Deltagerne lærer også at sætte karakterer i forbindelse med den dramatiske udvikling, så de kan betjene karakteren i både tid og rum i forbindelse med en længere filmfortælling – spillefilm.

Vi arbejder med et spillefilmsmanuskript, hvor vi producerer skitser af diverse nøglescener, hvor karakteren udvikles i takt med fortællingens langbue.

Kurset er det tredje i rækken af filmkurser for skuespillere med Emma Balcázar. Alle kan deltage - det er ikke en forudsætning, at du har deltaget på de to forudgående kurser.

Om Emma Balcázar
Filmskuespil I & II
Dato
12. - 15. marts 2018
Tidspunkt
9:00 - 16:00
Målgruppe
For professionelle skuespillere
Antal deltagere
12
Pris i DKK
1.900,- DKK
Ansøgningsfrist
26. februar 2018
Sted
DDSKS Odsherred
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Sprog
dansk
Kursus ID
7205

Ansøg her

Du skal være logget ind for at kunne ansøge om deltagelse i kurset. 
Er du ikke oprettet som bruger? Så opret dig her.

Hvis du allerede er oprettet som bruger, kan du logge ind nedenfor.

Du kan logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse.
Kodefeltet skelner mellem store og små bogstaver.
Har du glemt dit kodeord?