Dubbing med Sonny Lahey

Dubbing kursus med Sonny Lahey på SDI MEDIA

På dette kursus vil vi guide dig rundt i alle tegnefilm/animation/liveaction serier og filmenes mange vidunderlige og varierede genrer.

Målet med kurset er at sørge for, at du får rigtig meget ”hår på brystet” som dubber. Dvs. at du får prøvet at dubbe flere gange hver dag, og at du får en klar fornemmelse af de forskellige genrer inden for dubbing, og måden man løser opgaverne på.

Vi vil tilstræbe, at du når kurset er omme, vil være klædt på til en hvilken som helst virkelig stemmeprøve, du måtte blive tilbudt i branchen, og hvis du får jobbet, at du vil vide, hvordan du griber opgaven an.

Nogen vil opleve, at det falder dem nemt, andre vil opleve, at det er lidt sværere, men du vil helt sikkert blive udfordret, få brugt dit skuespillerfag, få rørt lattermusklerne og få lært en masse om dubbing.

Hele kurset bliver afviklet i et af SDI MEDIA's dubbingstudier. Du vil blive instrueret og vejledt af Sony Lahey, som har mange års erfaring som instruktør og dubber og til daglig sidder med både tv serier og de helt store film produktioner.

Du skal ikke forberede dig før kurset, men der vil være hjemmearbejde i løbet af ugen. Du bestemmer selv hvor meget, men højst et par timer i det hele.

Program

Undervisningen finder sted mandag d. 24/2 - fredag d. 28/2 kl. 9.00-13.00 samt mandag d. 2/3 kl. 9.00-13.00. 

Indtaling af stemmeprøver finder sted d. 3. og 4. marts. Deltagerne kommer ind individuelt én af de to dage. Det præcise tidspunkt aftales i løbet af ugen.  

Om Sonny Lahey

Sonny Lahey er dubbing instruktør, vokalproducer, tegnefilmskuespiller og sanger.

Foto: © Jens Davidsen

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Han har arbejdet som dialog-instruktør siden 2004 og instrueret danske stemmer på talrige serier og biograffilm, f.eks. Peters Drage, Eventyret om Askepot, Alice i Eventyrland, Harry Potter, Nat på Museet, Mulan, Shrek 4, Big Hero 6, Wreck-It og Yogi Bear. Udover stemmearbejdet skriver og producerer Sonny også kort- og dokumentarfilm.

Dato
24. februar - 02. marts 2020
Tidspunkt
9:00 - 13:00
Tidspunkt
Obs! Undervisning kun hverdage. Indtaling af stemmeprøver finder sted d. 3.-4. marts
Målgruppe
For skuespillere
Antal deltagere
8
Pris i DKK
2.600,- DKK
Ansøgningsfrist
20. januar 2020
Sted
SDI Media
Dortheavej 4
2400 København NV
Kursus ID
7308

Ansøg her

Du skal være logget ind for at kunne ansøge om deltagelse i kurset. 
Er du ikke oprettet som bruger? Så opret dig her.

Hvis du allerede er oprettet som bruger, kan du logge ind nedenfor.

Du kan logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse.
Kodefeltet skelner mellem store og små bogstaver.
Har du glemt dit kodeord?