Creative producers - Modul 4

creative producers

En efteruddannelse på 5 moduler, der henvender sig til producenter og selvproducerende kunstnere, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

Modulerne udbydes i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Funktionen som scenekunstproducent udvikler sig i disse år. Producenten arbejder afhængigt og tæt på skabende kunstnere og indgår i et symbiotisk samarbejde med kunstprojekter og kunstnere. Ofte er den kreative producent og kunstneren, én og samme person. Producenten har fået en aktiv rolle i kunstnerens eller kompagniets centrale strategiske virke.

Det betyder, at producenten potentielt er både leder af netværk, udvikling, internationalisering og administrativt ansvarlig. Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse (DDSKS EVU) og Udviklingsplatformen for Scenekunst (UFS) tilbyder derfor danske producenter af scenekunst en ny platform for kompetenceudvikling og netværksdannelse – en efteruddannelse for selvproducerende kunstnere og for administrerende producenter, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

arbejdsform

På forløbet kobles læringsprocessen til de deltagendes aktuelle projekter. Som deltager vil du arbejde med at gøre kunstneriske projekter, du arbejder med, mere bæredygtige – både i strategisk, kunstnerisk og økonomisk forstand.

Uddannelsens indhold og tilrettelæggelse er praktisk og anvendelig. Vi introducerer til konkrete værktøjer, der kan omsættes direkte til arbejdet med projekter. Uddannelsen har strategisk fokus på internationalisering, på koblingen af kunst og administration og på arbejdet med producentens personlige kommunikation og lederskab.

Underviserne vil alle have producenterfaring, og der inviteres internationale gæsteforelæsere på de fleste moduler.

målgruppe

Vi optager ansøgere med virke i scenekunsten, som ønsker at videreudvikle producentfunktionen, både i den uafhængige og projektbaserede del af branchen og i etablerede institutioner.

Modul 4

Projektledelse (bæredygtighed)

Foråret 2019, Den Danske Scenekunstskole EVU, Nykøbing Sjælland.

  • Strategi og projektledelse
  • Forretningsmodeller og fundraising
  • Aftaler og kontrakter

Scenekunstneriske produktioner skal finde nye veje til finansiering. Det kræver særlig bevidsthed om projektledelse og etableringen af bæredygtige forretningsmodeller. Vi arbejder på modulet med strategisk projektledelse på tværs af fag og sektorer.

Ansvarlig: Anders Holst
Gæst: Johan Penson

Om Johan Penson

Johan Penson, started his own agency InfraCult to become an independent cultural worker after a number of periods in service with major players in Belgium such as Concertgebouw, Rosas I Anne Teresa de Keersmaeker and Vooruit arts centre.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

He now shares his experience and makes his services available on a circulair basis to various organisations such as Needcompany, deSingel, NTGent, Operaballet and various governments. He was and still is involved in many sustainability initiatives.

https://www.linkedin.com/in/johan-penson-75606516/ 
http://www.infracult.be/ 

Om Anders Holst

Anders Holst er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har været engageret på landsdelsscener, i børneteaterregi, på tv og som koncertudvikler. Anders er desuden MA i oplevelsesledelse fra Roskilde Universitet og har siden 2008 undervist på diplomuddannelserne på Den Danske Scenekunstskoles afdeling i Odsherred.

Anders har særligt fokus etik og ledelse, undersøgelsespraksis og kulturformidling.

Ansøgningsprocedure

Du skal ansøge om optagelse på hvert enkelt modul, du ønsker at tage. Ved deltagelse på alle 5 moduler reduceres prisen med 900,-

Links til de øvrige moduler finder du herunder.

Links til de øvrige moduler
Internat i Nykøbing Sj.
Dato
28. - 29. marts 2019
Målgruppe
For producenter og selvproducerende kunstnere
Antal deltagere
24
Pris i DKK
900,- DKK
Ansøgningsfrist
18. februar 2019
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Prisen på dette modul er inkl. fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen
Kursus ID
7218

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger