Creative producers - Modul 3

creative producers

En efteruddannelse på 5 moduler, der henvender sig til producenter og selvproducerende kunstnere, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

Modulerne udbydes i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Funktionen som scenekunstproducent udvikler sig i disse år. Producenten arbejder afhængigt og tæt på skabende kunstnere og indgår i et symbiotisk samarbejde med kunstprojekter og kunstnere. Ofte er den kreative producent og kunstneren, én og samme person. Producenten har fået en aktiv rolle i kunstnerens eller kompagniets centrale strategiske virke.

Det betyder, at producenten potentielt er både leder af netværk, udvikling, internationalisering og administrativt ansvarlig. Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse (DDSKS EVU) og Udviklingsplatformen for Scenekunst (UFS) tilbyder derfor danske producenter af scenekunst en ny platform for kompetenceudvikling og netværksdannelse – en efteruddannelse for selvproducerende kunstnere og for administrerende producenter, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

arbejdsform

På forløbet kobles læringsprocessen til de deltagendes aktuelle projekter. Som deltager vil du arbejde med at gøre kunstneriske projekter, du arbejder med, mere bæredygtige – både i strategisk, kunstnerisk og økonomisk forstand.

Uddannelsens indhold og tilrettelæggelse er praktisk og anvendelig. Vi introducerer til konkrete værktøjer, der kan omsættes direkte til arbejdet med projekter. Uddannelsen har strategisk fokus på internationalisering, på koblingen af kunst og administration og på arbejdet med producentens personlige kommunikation og lederskab.

Underviserne vil alle have producenterfaring, og der inviteres internationale gæsteforelæsere på de fleste moduler.

målgruppe

Vi optager ansøgere med virke i scenekunsten, som ønsker at videreudvikle producentfunktionen, både i den uafhængige og projektbaserede del af branchen og i etablerede institutioner.

Modul 3

Økonomistyring (ansvarlighed)

Den 10. - 11. december 2018, Den Danske Scenekunstskole, København.

  • Kontrakter og aftaler
  • Budgetter og økonomistyring


En god økonomistyring er grundlaget for opretholdelsen af en bæredygtig scenekunstnerisk produktion. På modulet introduceres til strategiske forståelser og basale værktøjer til økonomisk ledelse og økonomistyring.

Ansøgningsprocedure

Du skal ansøge om optagelse på hvert enkelt modul, du ønsker at tage. Ved deltagelse på alle 5 moduler reduceres prisen med 900,-

Links til de øvrige moduler finder du længere nede på siden.

Undervisere

Ansvarlig: Mads Plovdahl
Gæst: Sarah Crompton

 

 
 

MADS PLOVDAHL

Mads er fast tilknyttet EVU som underviser i kurser med fokus på økonomi, bl.a. på kulturlederuddannelsen.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

 Han har en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab (cand.merc.fir) fra CBS og har omfattende erfaring som økonom blandt andet fra realkreditinstitut og med uafhængig økonomisk rådgivning. Han underviser i en række økonomiske fag på forskellige uddannelsesinstitutioner, er ansat som ekstern lektor på CBS, Institut for Finansiering. Han er derudover beskikket censor på Universiteterne i Danmark inden for finansering.

 

SARAH CROMPTON

Kursets internationale gæstelærer Sarah Crompton er en britisk teaterproducent med over otte års erfaring fra både engelske og internationale teaterkompagnier.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Som producent har hun stor erfaring som budgetansvarlig for produktioner i forskellige skalaer - fra små lokale produktioner til Creative Europe-støttede projekter i millionklassen. Hun arbejder strategisk med både national og international fondssøgning.

Links til de øvrige moduler
Dato
10. - 11. december 2018
Tidspunkt
Mandag kl. 11.00-21.30 og tirsdag kl. 9.00-15.30
Målgruppe
For producenter og selvproducerende kunstnere
Antal deltagere
12
Pris i DKK
900,- DKK
Ansøgningsfrist
18. november 2018
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Ekstra oplysninger
Ved deltagelse på alle 5 moduler reduceres prisen med 900,-
Kursus ID
7217

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger