Creative producers - Modul 1

creative producers

En efteruddannelse på 5 moduler, der henvender sig til producenter og selvproducerende kunstnere, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

Modulerne udbydes i samarbejde med Udviklingsplatformen for Scenekunst.

Funktionen som scenekunstproducent udvikler sig i disse år. Producenten arbejder afhængigt og tæt på skabende kunstnere og indgår i et symbiotisk samarbejde med kunstprojekter og kunstnere. Ofte er den kreative producent og kunstneren, én og samme person. Producenten har fået en aktiv rolle i kunstnerens eller kompagniets centrale strategiske virke.

Det betyder, at producenten potentielt er både leder af netværk, udvikling, internationalisering og administrativt ansvarlig. Den Danske Scenekunstskoles Efter- og Videreuddannelse (DDSKS EVU) og Udviklingsplatformen for Scenekunst (UFS) tilbyder derfor danske producenter af scenekunst en ny platform for kompetenceudvikling og netværksdannelse – en efteruddannelse for selvproducerende kunstnere og for administrerende producenter, der ønsker at udvikle producentfunktionen.

Har du brug for at høre mere om forløbet, kan du kontakte Anders Holst

Et drømmespil, Den Danske Scenekunstskole 2014.
Et drømmespil, DDSKS 2014.
Det gode menneske fra Sezuan, DDSKS 2015.

arbejdsform

På forløbet kobles læringsprocessen til de deltagendes aktuelle projekter. Som deltager vil du arbejde med at gøre kunstneriske projekter, du arbejder med, mere bæredygtige – både i strategisk, kunstnerisk og økonomisk forstand.

Uddannelsens indhold og tilrettelæggelse er praktisk og anvendelig. Vi introducerer til konkrete værktøjer, der kan omsættes direkte til arbejdet med projekter. Uddannelsen har strategisk fokus på internationalisering, på koblingen af kunst og administration og på arbejdet med producentens personlige kommunikation og lederskab.

Underviserne vil alle have producenterfaring, og der inviteres internationale gæsteforelæsere på de fleste moduler.

målgruppe

Vi optager ansøgere med virke i scenekunsten, som ønsker at videreudvikle producentfunktionen, både i den uafhængige og projektbaserede del af branchen og i etablerede institutioner.

Modul 1

Producentens ansvar og praksis (entreprenørskab)

Tid og sted
Den 18. og 19. juni 2018, Den Danske Scenekunstskole, København.
Første dag klokken 11.00 - 21.30. 
Anden dag klokken 9.00-15.30

  • Producentroller og samarbejde(r)
  • Egen praksis og det personlige lederskab

Producentens rolle bliver mere og mere central og kompleks, mere kunstnerisk og mere international. På dette modul arbejdes der med deltagernes egen praksis som udgangspunkt, med fokus på personligt lederskab, kunstnerisk udvikling og internationalisering, og med kommunikation som færdighed.

Ansvarlig: Anne Sophie Fogedby
Gæst: Åsa Edgren

Ansøgningsprocedure

Du skal ansøge om optagelse på hvert enkelt modul, du ønsker at tage. Ved deltagelse på alle 5 moduler reduceres prisen med 900,-

Links til de øvrige moduler finder du herunder.

Om Åsa Edgren
Links til de øvrige moduler
Dato
18. - 19. juni 2018
Målgruppe
For producenter og selvproducerende kunstnere
Antal deltagere
24
Pris i DKK
900,- DKK
Ansøgningsfrist
30. April 2018
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Ekstra oplysninger
Ved deltagelse på alle 5 moduler reduceres prisen med 900,-
Kursus ID
7215

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger