Castingworkshop med Anja Philip

To intense dage med det mål, at alle mærker en større frihed og forståelse for at arbejde som skuespiller med film og tv.

Vi skal fylde konkrete værktøjer i værktøjskassen og arbejde med, at hver skuespiller kan føle sig så styrket som muligt og få det optimale ud af sit potentiale - både i forhold til forberedelse og castingsituationen.

Castingkurset kommer til at have den enkelte skuespiller som omdrejningspunkt med øvelser i, hvordan man som skuespiller formår at være sandfærdigt til stede i arbejdet foran kamera.


Internat

Kurset finder sted i Nykøbing Sj. og opholdet inkluderer fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen. Klik her for mere PRAKTISK INFORMATION om ophold i Nykøbing Sjælland.


READY FOR YOUR CLOSE-UP

Anja Philip vil også være til stede på seminaret READY FOR YOUR CLOSE-UP den 11. januar, hvor hun deltager i en Q&A-session sammen med Debbie McWilliams (UK) - den legendariske casting director, der i øjeblikket caster sin 13. James Bond film, Beatrice Kruger (IT) - der bl.a har castet The Tourist og Woody Allens To Rome With Love og Natalie Cheron (FR) - Luc Bessons foretrukne caster siden The Big Blue i 1988.

 

Om Anja Philip

Anja Philip, medejer af Casteriet, har arbejdet som caster siden 1993. Underviser i casting på bl.a. Den Danske Scenekunstskole, Den Danske Filmskole, Det Danske Filmskuespillerakademi og Super 16.

Skjul beskrivelse
Vis beskrivelse

Casteriet har siden 1999 leveret casts til en lang række spille- og reklamefilm samt tv-serier. Casteriets arkiv er i konstant udvikling og rummer i dag over 7.000 professionelle skuespillere og amatører fra hele Danmark. De har et indgående kendskab til den danske skuespillerscene og holder sig løbende ajour med den store talentmasse.

Dato
09. januar 2019
10. januar 2019
Målgruppe
For professionelle skuespillere
Antal deltagere
8
Pris i DKK
1.800,- DKK
Ansøgningsfrist
16. december 2018
Sted
Den Danske Scenekunstskole Efter- og videreuddannelse
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
PRISEN ER INKL. FULD FORPLEJNING OG OVERNATNING I ENKELTVÆRELSE MED BAD OG TOILET PÅ GANGEN
Sprog
Dansk
Kursus ID
7252

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger