Casting teknikker og improvisation

 

Workshop

Steen Haakon Hansen har igennem hele sit professionelle liv arbejdet tæt sammen med Keith Johnstone. Han er en af de fremmeste arvtagere til hans praksis og har sideløbende arbejdet med andre improeksperter på verdens plan. Steen Haakon Hansen vil introducere deltagerne for de relevante teknikker ift. en given casting situation. Steen vil i workshoppen arbejde med hvordan du kan få dine performancekompetencer til at spille sammen med improvisations teorier og teknikker, når du er til casting, audition eller går til en cold-reading. Han vil skærpe dine improvisationsteknikker og dermed styrke dig så du er bedre rustet til en given casting situation. 

De teknikker og teorier workshoppen tilbyder at arbejde med kommer fra alle sider af den performative verden – fra Spolin til Johnstone, fra Bali til Moskva, fra IO til Meisner.

Du ved aldrig hvad en audition, casting eller cold-reading vil udfordre dig med. Denne workshop vil være med til at styrke din evne til spontant at byde ind med det du kan og få dine styrker og fulde potentiale til at træde frem i fuldt flor.

CV - Steen Haakon Hansen
Dato
11. - 14. december 2017
Tidspunkt
Kurset starter kl. 11:00 mandag d. 11/12. og slutter kl. 15:00 torsdag d. 14/12
Målgruppe
For professionelle scenekunstnere
Antal deltagere
8
Pris i DKK
1.900,- DKK
Ansøgningsfrist
4. december 2017
Sted
DDSKS Odsherred
Annebergparken 22
4500 Nykøbing Sjælland
Ekstra oplysninger
Prisen er inkl. forplejning og overnatning i enkeltværelse med bad og toilet på gangen
Sprog
Dansk
Kursus ID
7180

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger