Artist talk i operaen med Francisco Negrin

Artist talk i Operaen samt generalprøve på Snedronningen med instruktør Francisco Negrin

Det Kongelige Teaters Opera og Efter- og videreuddannelsen er stolte over igen at kunne give muligheden for et kig ind i de kunstneriske valg og processer, der ligger bag udviklingen og iscenesættelsen af et stort, moderne operaværk.

Francisco Negrin er en verdensberømt, prisvindende instruktør, der igennem de sidste 25 år har instrueret forestillinger og shows i de største teatre og stadions i verden. Med en enorm fantasi og know-how, har han skabt nogle af de absolut smukkeste forestillinger det kongelige teaters opera har haft, samt nogle af de største stadion shows verden nogensinde har set – senest ved de olympiske ”Pan American Games” i Lima.

I denne sæson er Francisco Negrin tilbage i København for at instruere urpremieren på Hans Abrahamsens Snedronningen og i samarbejde med Det Kongelige Teater giver Efter- og videreuddannelsen nu muligheden for at se generalprøven på Snedronningen, efterfulgt af en samtale med netop Francisco Negrin omkring kunstneriske valg og instruktørens rolle i udviklingen af ny musikdramatik.

Arrangementet foregår på engelsk. Med i prisen er billet til generalprøven på snedronningen.

Program

Torsdag d. 10. oktober
Kl. 12.00 - 14.05 Generalprøve på Snedronningen
Kl. 15.00 - 16.00 Artist talk med instruktør Francisco Negrin

Om Francisco Negrin

Francisco Negrin blev født i Mexico City. Han er en prisvindende instruktør og er kendt for sin musikalske og filmiske tilgang til opera. Han betragtes som specialist i Händel og integrerer ofte dans som en del af dramaturgien.  

Læs mere her: http://www.negrin.com/francisco/

Om Snedronningen

Uropførelsen af Hans Abrahamsens atmosfærefyldte første opera Snedronningen er en poetisk og fri fortolkning af H.C. Andersens eventyr. 

Francisco Negrin er kendt for flere succesfulde opsætninger på Det Kongelige Teater. I Abrahamsens værk skaber han en flerdimensionel - nærmest magisk sanseoplevelse i samspil med Poets lysdesign og den spanske duo Playmodes arkitektoniske videodesign.

Læs mere på Det Kongelige Teaters hjemmeside.

 

Samarbejdspartnere
Dato
10. oktober 2019
Pris i DKK
100,- DKK
Ansøgningsfrist
3. oktober 2019
Sted
Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K
Kursus ID
7291

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger