Sted
København
Stilling
uddannelsesleder SCENEKUNSTNERISK PRODUKTION & ISCENESÆTTELSE
Telefonnr.
+45 4172 2064

baggrund

Mette Sandager er ansat som uddannelsesleder på uddannelsen i scenekunstnerisk produktion på Den Danske Scenekunstskoles afdeling i København.  

Mette er uddannet cand.mag i dramaturgi og film- og medievidenskab i 1999 og har siden videreuddannet sig inden for ledelsesfeltet. I sine første professionelle år arbejdede Mette som producent på Teater Grob og på PLAN-B. Senere tog hun af afstikker til DR fiktion og Zentropa Entertainment som 1. AD og indspilningsleder og havde parallelt med disse opgaver en række freelanceansættelser som manuskriptkonsulent på diverse danske tv-serier og kort- og spillefilm.  

arbejdsområder

Hun har været ansat på Den Danske Scenekunstskole siden 2007 – i første omgang i en stilling som udviklingsmedarbejder.  

Udover sin ledelsesfunktion varetager Mette undervisningsopgaver inden for områderne facilitering, ledelse og organisation. Hun er samtidig supplerende vejleder for de studerende på uddannelsen i scenekunstnerisk produktion samt proceskonsulent på enkelte fælles projekter på DDSKS København. 

Mette er desuden medlem af ledelsesgruppen på Den Danske Scenekunstskole og har personaleansvar for de linjeansvarlige og de fastansatte undervisere på uddannelsen i scenekunstnerisk produktion, produktionslederen på DDSKS København samt de fastansatte undervisere på skuespiluddannelsen i København.