Another Inspiration

Another Inspiration  

- Et nyt tiltag i samarbejde med hele Den Danske Scenekunstskole.

EVU har fået i opgave at lave en dag, hvor vi inviterer branchen indenfor og præsenterer scenekunst vi finder unik for alle skolens 2. års studerende, alumner og professionelle scenekunstnere, forhåbentlig en tilbagevendende begivenhed.

Stop being Poor by Proxy

I år har vi valgt forestillingen Stop being Poor af det nordiske kunstnerkollektiv by Proxy. Gruppens styrker kommer fra deres alsidighed, deres unikke evne til at arbejde sammen og udvikle forestillinger på tværs af æstetiske og kunstneriske baggrunde. Deres fælles drive er; hvordan kan vi opleve scenekunst på en ny og anderledes facon? De udvikler alle forestillinger holistisk. Dvs. de udvikler lys, tekst, bevægelse og lyd simultant. Det er en styret kunstneriske proces, der generer deres forestillinger. Leg og lytten er centralt i deres arbejde.

Efter forestillingen modererer Monna Dithmer en samtale mellem kunstnerne og salen.

Stop being Poor er gruppens første forestilling, der gik direkte hen og vandt juryens pris i 2015 på Thalia Theatre i Hamburg. Siden har Stop being Poor spillet på nogen af de mest prominente scener i Europa. Alt fra Münchner Kammerspiele til Theater Oberhausen.

Forestillingen spiller i Teatersalen på Den Danske Scenekunstskole d. 24. august 2018 kl. 13.00. Det koster kun 125,- at opleve dette festfyrværkeri af en forestilling.

Din tilmelding til arrangementet (se herunder) gælder som billetreservation efter først-til-mølle-princippet. Vi har et begrænset antal billetter på 60 stk.

We aim to give and inspire... Det kunne meget vel være Efter-og videreuddannelsens slogan. Konstant er vi på jagt efter ny inspiration til masterclasses, kurser og workshops. Vi brænder for at inspirere og være med til at give scenekunstmiljøet faglig viden og nye kompetencer. 

Så hermed velkommen til ANOTHER INSPIRATION 2018.

Dato
24. August 2018
Tidspunkt
13:00 - 17:00
Målgruppe
For professionelle scenekunstnere og studerende
Pris i DKK
125,- DKK
Ansøgningsfrist
21. August 2018
Sted
DDSKS København
Per Knutzons Vej 5
1437 København K
Kursus ID
7241

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger