ÅRSMØDE - Workshop nr. 4. Organisation og ledelse.

Organisation og ledelse.

- WORKSHOP NR. 4 SOM ER EN DEL AF ÅRSMØDET D. 6.6. FRA KL. 14:30 -17 med Åse Ingeborg Ryvarden Direktør Det Norske Teatret samt med Egil Bjørnsen, Leder af Udviklingsplatformen for Scenekunst

En manglende mangfoldighed på scenen forklares ofte med, at det skorter på professionelle scenekunstaktører, der ikke rekrutterer fra “den kridhvide middelklasse”. Den udfordring har Det Norske Teatret i Oslo taget seriøst og startet sin egen skuespilleruddannelse i samarbejde med Høgskolen i Nord-Trøndelag. Samtidig redefinerer teatret hvad det vil sige at være norsk i Oslo i dag. Med afsæt i denne konkrete case faciliterer Åse I. Ryvarden og Egil Bjørnsen en workshop om hvordan danske scenekunstaktører kan vise et alternativt kulturelt lederskab gennem at tage mangfoldighed, både på scene og i sal, mere alvorlig.

På workshoppen vil der være mulighed for at reflektere over egen praksis i en fælles debat om hvad der kan stå i vejen for øget mangfoldighed. Hvordan kan mangfoldighedsstrategier fungere som organisationsudvikling, talentudvikling samt kunstnerisk udvikling.

Det Norske Teater

For tilmelding til denne workshop klik på 'ANSØG HER' længere nede på siden.

For at komme tilbage til fuldt program og tilmelding til Årsmødet#1 eller en af de andre 5 workshops - klik her. 

Dato
06. juni 2017
Tidspunkt
14:30 - 17:00
Målgruppe
Administrativt og teknisk personale samt professionelle scenekunstnere.
Antal deltagere
25
Pris i DKK
0,- DKK
Ansøgningsfrist
24. maj 2017
Sted
Skuespilhuset
Skt. Annæ Plads 36
1250 Kbh. K
Sprog
Dansk og Norsk
Kursus ID
7170

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger