ÅRSMØDE - Workshop nr. 1. Hvor mangfoldigt er dit publikum?

Hvor mangfoldigt er dit publikum og hvordan bliver mangfoldighedsstrategier en succes for det enkelte teater og branchen generelt?

- workshop nr. 1 som er en del af Årsmødet d. 6.6. fra kl. 14:30 -17 ved Niels Righolt og Anne Boukris fra Center for Kunst & Interkultur.

De har altid været der -publikum. I salen. På pladsen. I samfundet. Men hvem er de? Hvor kommer de fra? Hvad genkender de? Og hvilke fortællinger brænder de for at høre? Hvad vil teatret og scenekunsten publikum?

Rækker I/vi ud efter dem, der er interesserede? Hvilke fordomme og motiver har I/vi, når I/vi målretter og tilrettelægger?

Relationer og forståelser af publikum er i bevægelse. Deltagelses- og oplevelsesformater er i forandring. Der sker i de demografiske bevægelser og i sociale adfærdsmønstre. Det øger hele tiden behovet for at vide mere om både det publikum, som allerede kommer, og det, som I ønsker skal komme og opleve og deltage.

Samtidig viser ny europæisk forskning, at der også er kunstnerisk fornyelse at hente i at arbejde mere mangfoldighedsstrategier, interkulturelle kompetencer og systematiske, strategiske og performative strategier med publikum. Niels Righolt og Anne Boukris fra CKI giver en indblik i nye tendenser i arbejdet med mangfoldighed og publikumsformater. I denne workshop får deltagerne mulighed for at undersøge egne strategier og undersøge hvordan mangfoldighed kan blive en strategi, en metode og en publikumssucces.

CKI

For tilmelding til denne workshop klik på 'ANSØG HER' længere nede på siden.

For at komme tilbage til fuldt program og tilmelding til Årsmødet#1 eller en af de andre 5 workshops - klik her. 

 

Dato
06. juni 2017
Tidspunkt
14:30 - 17:00
Målgruppe
Administrativt og teknisk personale samt professionelle scenekunstnere.
Antal deltagere
20
Pris i DKK
0,- DKK
Ansøgningsfrist
24. maj 2017
Sted
Skuespilhuset
Skt. Annæ Plads 36
1250 Kbh. K
Sprog
Dansk
Kursus ID
7167

Ansøg her

Vi modtager ikke længere ansøgninger